2010-04-01 Påskfest

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Torsdagen den 1 april var det påskfest hos de Saabveteraner som brukar gympa på måndagar och torsdagar i Saabs Motionscentral.

Som vanligt gympade vi först och sen blev det påskfest i den övre gympasalen. Under tiden som de flesta tränade förberedde några andra arrangemanget. För att sprida på jobbet så tar de som kan med något av kaffe, ägg, sill, kakor eller annat.Till det obligatoriska lotteriet köps det in typ ostar, korv, blommor, godis mm.

Så duschade och ombytta samlades vi, ca 40 gubbar, och placerade ut oss vid de tre borden. Efter lite välkomstprat gick vi så bordsvis till den framdukade maten och försedde oss med bla. a. omelett, sill och ägg.

När alla fått i sig lite mat dök två fina påskkärringar, av den något äldre typen, upp och "flög" runt salen några varv. De lät en av oss ta en tur på kvasten och sen plötsligt var de borta!

Lotteriet började, gjorde en paus för kaffe och fortsatte sedan. Trots 1 april hände inget aprilskämt! Men nåt underligt var det för två vann 4 vinster var på sina lotter! Mycket ovanligt!

När lotteriet var över var festen slut och vi hjälptes åt att bära bort stolar och bord mm.

Göran Jönsson noterade
OBS Du kan klicka på bilderna för att förstora dom !