2016-10-13 Höstmöte i Folkets Hus

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Version från den 18 februari 2021 kl. 19.11 av Saabvetthn01 (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Redan i foajén möttes vi av tonerna från vår omtyckta veteranorkester som spelade välkända melodier och bidrog till att vi kände oss välkomna denna hösteftermiddag. Klockan 15.00, när alla också hunnit köpa sina obligatoriska lotter, hade alla 110 deltagarna intagit sina platser i Cliosalen.

Ove informerade inledningsvis om föreningsaktuella spörsmål och Uno Dahl kompletterade med att informera om de resterande aktiviteterna för hösten. Uno informerade också om att vi nu slutit avtal med Dam-Modehuset Embels och med Nordins Herrekipering. Butikerna ersätter Skoftebyns Skinn & Mode som under hösten avvecklat verksamheten. Se vidare vår hemsida under rubriken Aktuellt.

Ove hälsade också från Göran Jönsson, vår sekreterare, som i januari drabbades av brusten pulsåder. Göran repar sig och väntar på att snart vara bland oss igen.

Så var det då dags för våra underhållare Niklas Karlsson och Roland Ljung att inta scenen. Det fyrtiofem minuter långa programmet kändes egentligen allt för kort. Vi fick höra anekdoter, historier och sång. Imitationerna satt klockrent. Galenskaparnas Macken var en fullträff liksom tolkningarna av Sigge Furst och Evert Taube.

Efter framträdandet bjöds vi på en god höstgryta med tillbehör. Måltiden avslutades med kaffe och kaka.

Som avslutning förrättades dragning i lotteriet.

Tack Programgruppen för en trevlig eftermiddag.


    Nedtecknat av Ove Gregart.

                   Foto Olle Johansson