2019-10-10 Höstmöte med Saabveteranerna

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Version från den 27 december 2020 kl. 10.54 av Saabvetthn01 (diskussion | bidrag) (Skapade sidan med ' 191010 Höstmöte med Saab-veteranerna. Den 10 oktober hade Saab-veteranerna, ca 95 st, sedvanligt Höstmöte kl. 15 i Folkets Hus. Mötet inleddes med att Veteranorkestern...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

191010 Höstmöte med Saab-veteranerna.

Den 10 oktober hade Saab-veteranerna, ca 95 st, sedvanligt Höstmöte kl. 15 i Folkets Hus.

Mötet inleddes med att Veteranorkestern, med Mats-Göran gitarr, Nisse dragspel, Sven-Olof nyckelharpa, Sven-Erik fiol, Lars Dahlen elbas och Ray Beaufoy gitarr, som spelade.

Ordförande Sten-Olof Göthberg hälsade veteranerna välkomna och Uno Dahl läste upp resten av höstens program och berättade att Vårprogrammet är klart.

Därefter introducerade Sten-Olof eftermiddagens underhållning med Robert Samuelsson och Carita Jonsson som spelade dragspel. När de dök upp genom en sidodörr så ropade Robert ”Hej” väntade lite och ropade ”Hej” igen. Efter ett tag så fattade vi att vi skulle ropa hej på rätt ställe när Carina spelade Viggen. Så var isen bruten!

Carita och Robert smågnabbades med varandra, berättade historier med lokal anknytning och sjöng och spelade. Robert maskerade sig till Jonny Röva och delade ut sånghäfte med vilket de fick oss att sjunga 4 låtar med samma melodi,

Båda avtackades av Uno med svarta Saabmuggar.

Mötet avslutades med sen lunch, som bestod av nötköttsgryta kokt potatis och sallad. Därefter kaffe och chokladkaka och som final lotteridragning som Per Henry, Sixten och Nisse höll i.

               Noterat av Göran Jönsson