2021-10-07 Höstträff med Saabveteranerna

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Version från den 15 december 2021 kl. 16.54 av Saabvetthn01 (diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Den 7 oktober hade Saab-veteranerna, ca 55 st, sedvanlig Höstträff kl. 15.00 i Folkets Hus.

Mötet inleddes med att Veteranorkestern, med Mats-Göran Widenberg gitarr, Nisse Andersson dragspel, Sven-Olof Andersson nyckelharpa, Sven-Erik Wennborg fiol, Lars Dahlén elbas och Ray Beaufoy gitarr, spelade. Ordförande Sten-Olof Göthberg hälsade veteranerna välkomna och Uno Dahl läste upp resten av höstens program och berättade att Vårprogrammet är nästan klart.


Därefter introducerade Sten-Olof eftermiddagens underhållning med David Carbe på elpiano och Johan Walter på gitarr. De bjöd på en musikalisk högtidsstund där de med lätthet blandade klassiskt, jazz, rock och populärmusik. Vi i publiken fick också tillfälle att sjunga med i Ted Gärdestads finstämda ” För Kärlekens Skull”. Det humoristiska mellansnacket skapade en trivsam atmosfär och vi bjöds dessutom på ett fyrhändigt pianospel av de båda musikerna. Tror också att det blev ett hastighetsrekord på piano!!! Vi tackade de båda musikerna med varma applåder och varsin Saabmugg.


Mötet avslutades med sen lunch, som bestod av långkokt stek, kokt potatis och sallad. Därefter kaffe och kaka och som final lotteridragning som Per Henry, Sixten och Nisse höll i.

Noterat av Göran Jönsson och Gunilla Svensson


Foto: Uno Dahl