2024-04-25 Vårträff 2024

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Det var 80- talet saabveteraner som samlades i Folkets Hus torsdagen den 25 april. Det blev som vanligt trevligt småprat medan Saabs Veteranorkester bjöd på underhållande musik.

Klockan 15 inleddes mötet med att ordförande Tommy Björkquist hälsade alla välkomna. Han läste också en vårdikt som genast gav oss en känsla av att nu är det verkligen vår! Därefter berättade Uno Dahl om vad som återstår av vårens program och presenterade sen höstens digra program.

Nu var det så dags att få se lite av vårens mode. Herrarna visade kläder från Nordins och Bengt Dahlberg berättade vilka märken det var som visades.

För damernas del var det kläder från Ehlsas garderob som visades och Kattis Swahn från butiken beskrev allt detaljerat. Vi fick bl.a. veta att orange är vårens stora modefärg. Under hela visningen spelades lämplig musik av Saabs Veteranorkester.

Efteråt gick Sussi Nordesand från Ehlsas garderob och delade ut små presenter till damerna. Sussi var också med bakom kulisserna och hjälpte damerna med både på- och avklädning. Mannekängerna avtackades med varsin ros av Tommy Björkquist.

I väntan på maten blev det lotteridragning och det blev många glada vinnare.

Sen serverades lax med tillbehör och naturligtvis blev det kaffe och kaka efter maten.Reportage: Gunilla Svensson

Foto: Anna Sjöqvist