Tack från en f d Sekreterare

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Lennart Bergström.jpg

Tack från en f.d. Sekreterare (Lennart Bergström)

Nu har jag blivit vederbörligen avtackad efter 13 år som sekreterare i Saabs Veteranförening och Olle Granlund överlämnade en vacker bukett rosor vid styrelsemötet 18/2 2010.

Tyvärr kunde jag inte närvara vid föreningens ordinarie årsmöte men jag vill säga att jag är tacksam för den uppskattning medlemmarna visat för mina reportage och bilder som jag ,tack vare vår hemsida, kunnat delge alla de som har tillgång till en dator. Det har även varit stimulerande att arbeta som sekreterare och det goda samarbete som har funnits inom styrelsen och alla trevliga medlemmar jag lärt känna under våra resor och möten och jag önskar min efterträdare Göran Jönsson lycka till.

Till min stor glädje har Saab 7 dagar återuppstått så att vi nu förhoppningsvis kan få in annonser och meddelanden som tidigare och därmed kan nå alla våra medlemmar, och inte bara de som har dator.

Detsamma vill jag också säga om Saab Automobile som nu, tack vare ett par viljestarka herrar, förhoppningsvis fått nya krafter och ger Saab en framtid som ger detta lilla men innovativa företag en fortsatt och välförtjänt plats på kartan.

Jag började på Saab 1964 och vid den tiden hade tvåtaktaren allt svårare att konkurrera med andra märken men även den gången var det tack vare ett par viljestarka herrar som Saab räddades. Så jag önskar Saab/Spyker all lycka på färden.

Lennart Bergström