2018-01-03 Utskickning av nyårsbrev

Från SAAB-veteranförening Trollhättan
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Utskickning av nyårsbrev till Saabveteranerna 2018

Nu när sommaren närmar sig kan det kanske vara dags att minnas tillbaka till någon av de första dagarna i 2018 års januari.

Ove Gregart hade samlat inalles elva personer som träffades den 3 januari för att packa en nyårshälsning med vårens aktivitetslista och nytt medlemskort och ett inbetalningskort för årets medlemsavgift och dessutom ett erbjudande från Hedins Bil som skulle sändas till medlemmarna.

Det var Gunnel Ekberg, Astrid Marklund, Kent Eriksson, Göran Kähler, Ove Gregart, Sten-Olof Göthberg, Göran Jönsson, Erik Svendsen, Torbjörn Trollby, Nils-Gunnar Svensson och Uno Dahl.

Antalet brev som skulle packas var 1254 stycken så det var stora högar med papper.

För att göra arbetet mer hanterbart delades det upp i två flödesliner där man vid första stationen började med att para ihop medlemskorten med rätt inbetalningsblankett med förtryckta namn varefter man plockade med nyårshälsning och övriga papper, därpå veks breven ihop, stoppades i kuvert, kontrollerades att de var rätt packade så att adressaten kunde läsas av varefter de lades i en låda för transport till Post Nord.

Efter ett par timmar gjordes uppehåll för att äta smörgås och dricka kaffe som Ove tagit med sig.

När fikastunden var över fortsatte arbetet och någon halvannan timma senare var all kuvertering klar.

Ove tackade alla för de ställt upp, med ett glatt humör och glada miner, på årets tredje dag för att hjälpa till att få ut ett nyårsbrev till Saabs veteranförenings medlemmar.

Nedtecknat av Uno Dahl

2018 1-1.jpg

Lina 1: Gunnel Ekberg, Astrid Marklund, Kent Eriksson, Göran Kähler, Ove Gregart och Sten-Olof Göthberg

2018 1-2.jpg

Lina 2: Uno Dahl

2018 1-3.jpg

Lina 2: Nils-Gunnar Svensson, Torbjörn Trollby, Erik Svendsen och Göran Jönsson